top of page

The Full Story

About

Stil, sofistikasjon og komfort - du vil oppdage forskjellen med prisvinnende Steptronic-fottøy.

Vår uforandrede misjon siden lanseringen av merket i 2009 er å tilby det beste kvalitetsfottøyet for menn, med høykvalitetsmaterialer og oppdatert stil.

 

Vi investerer tungt i design og innovasjon. Vårt unike integrerte flekssystem lar fottøyet bøye seg gjennom 90 grader - alt av vårt fottøy er som standard laget med en bredere 'G'-passform, noe som gir luksuriøs støtte med støtdempende pute.

Innovasjon, stil og kvalitet er hjertet av det vi gjør.

Steptronic, utviklet for komfort, designet for stil.

The Result.jpg

Steptronic er et skomerke som har luksuriøse lær-overdeler som er hentet fra garverier sertifisert av LEATHER WORKING GROUP. Skoene deres har også supermyke fulle saueskinnsfôr, perforerte saueskinnsinnersåler med tykk minneskum polstring og gummisåler med 90 graders fleks-konstruksjon. De er designet for å ha en bredere passform og er pakket med resirkulerte materialer. Merket er basert i England.

waterproof collection

Steptronic vanntette kolleksjon har sko med vanntett lær-overdel, Hydroguard vanntett membran og sømløs teknologi. Alle sko i denne kolleksjonen er testet og sertifisert som vanntette for å sikre beskyttelse mot vått værforhold.

Vanndråper
bottom of page