top of page

The Full Story

About

Sioux er et skomerke som har eksistert i over 60 år og er kjent for sine høykvalitetssko som er både stilige og komfortable. Selskapet ble grunnlagt i 1954 i Tyskland av Peter Sapper, som ble inspirert av den tradisjonelle mokasinskoen som ble båret av urfolk i Nord-Amerika. Han satte seg som mål å lage en sko som kombinerte mokasinskoens komfort med stil og eleganse fra en europeisk dressko.

Shoemaker

I dag blir Sioux-sko fortsatt laget ved hjelp av tradisjonelle håndverksteknikker og kun de fineste materialene blir brukt. Selskapet bruker høykvalitets skinn og semsket skinn for å skape sko som er slitesterke, komfortable og stilige. Sioux tilbyr et bredt spekter av sko for både menn og kvinner, inkludert dressko, støvler, sandaler og sneakers. Merket er spesielt kjent for sine mokasinsko som er tilgjengelige i en rekke farger og stiler.

Sioux-sko selges i mange land over hele verden og er populære blant mennesker som verdsetter kvalitet, komfort og stil. Merket har rykte på seg for å produsere sko som varer i mange år og er komfortable å ha på, selv etter lang tids bruk. Enten du leter etter en sko for en formell anledning eller noe mer avslappet, har Sioux et bredt utvalg å velge mellom.

bottom of page