top of page

The Full Story

About

Topman er en finsk skoprodusent, og deres kolleksjoner er laget av høykvalitetsmaterialer ved skofabrikken i Parkano og i små, nøye utvalgte håndverksfabrikker rundt om i Europa.

Topman har spesialisert seg på å produsere sko for menn med brede og nordiske føtter. Deres ekspertise innen design av skolaster har blitt bygget opp gjennom tiår, og har resultert i en mangfoldig kolleksjon som kombinerer høy kvalitet, stil og komfort.

Topman er en ledende finsk skoprodusent med ekspertise innen design av skolaster og produksjon av sko for menn med brede og nordiske føtter. Deres kolleksjoner er kjent for å være laget av de beste materialene og har en perfekt balanse mellom stil og komfort. Fra Parkano-fabrikken til små, håndverksfabrikker rundt om i Europa, har Topman satt standarden for kvalitet og håndverk i skobransjen. Enten du trenger et par formelle sko til jobben eller noe mer avslappet for helgen, kan du stole på Topman for å tilby deg en stilfull og behagelig passform

Topman er kjent for sin ekspertise på mokkasiner og vintersko. Deres mokkasiner er laget av de beste materialene, og er kjent for å være både stilige og behagelige. Vinterskoene deres er spesielt utviklet for å tåle de kalde og våte vintermånedene i Nord-Europa, og er utstyrt med isolerende fôr og vanntette membraner for å holde føttene tørre og varme. Topman er opptatt av å kombinere stil og funksjonalitet i alle skoene de lager, og deres kolleksjoner tilbyr et bredt utvalg av farger og stiler som passer til enhver smak.

bottom of page