top of page
Rohde_Logo_4C_blau.png

I en verden full av trender og hypes, ønsker ROHDE å forbli en klassiker. Vi setter mennesker først og utfordrer status quo ved å skape miljøet, produktene og tjenestene som driver innovasjon, mangfold og kreativitet. Vi har kommet for å bli – akkurat som skoene våre og menneskene som jobber for oss.

ROHDE etter å bringe mangfold og glede til verden ved å: Produserer avanserte og komfortable kvalitetssko, innovative kombinere tysk ingeniørkunst med tidløs design, Produkter som er mer bærekraftige og tjenestene våre kundesentriske og skape et kreativt team med en åpen bedriftskultur som setter sitt preg på hjertene til menneskene vi passerer gjennom inspirere vårt arbeid.

ROHDE-merket har sine røtter i 1862. I mer enn 150 år har ROHDE påvirket skohandelen både i Tyskland og internasjonalt, og drevet den fremover gjennom innovasjoner på produkt- og produksjonsnivå. Vår historie er preget av mange suksesser, noen tilbakeslag og en flott comeback-historie. Vi har gjenoppfunnet oss selv. Det som gjenstår er kompromissløs kvalitet, kundefokus og konstante innovasjoner som gjør ROHDE til et tradisjonelt merke med en fremtid.

WARM HUG.jpg

Klimaendringene påvirker oss alle - og hos ROHDE står vi også overfor den store utfordringen med å forme fremtidens fottøyindustri uten å forårsake enda mer skade på planeten vår. Som et tradisjonelt selskap har vi hos ROHDE opprettholdt høye kvalitetsstandarder i over 150 år, noe som garanterer levetiden til skoene våre. Bærekraft har alltid vært forankret i vår bedriftsfilosofi og er svært viktig for oss. Og likevel er vi klar over at vi alltid må skape nye innovasjoner for å bli enda mer bærekraftige. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere vår påvirkning på miljøet for å kunne gi noe tilbake til naturen.

bottom of page